Vi välkomnar Rebecca Boström till Heléne Hagman Sthlm!

By 20 mars, 2017Uncategorized

Jordnära norrländska med passion för sunt hår och omsorg kring helhetsintryck. Rebecca har mångårig erfarenhet i yrket som frisör och har även utbildat andra frisörer och tävlat nationellt. Hon är också en duktig makeup-artist och har arbetat tillsammans med Heléne i många år och erbjuder samma höga klass i färg, klippning, makeup och styling.

Rebecca är lika van att arbeta på väletablerade salonger som mobilt vilket innebär att hon kan hjälpa dig vid högtidliga tillfällen såsom bröllop eller fest. Hon har lång erfarenhet av hårstyling av celebriteter som t.ex. nobelpristagare och deras gäster i samband med nobelfesten.

Som kund hos Rebecca kommer du att hitta hem i ditt hår. Hennes specialitet är hårprodukter som är uppbyggande, ger glans och ett mer hållbart färgresultat. Med kurer och massage för hårbotten kan hon till och med rädda ett hår som är förstört.

R

REBECCAS TJÄNSTER

Klippning dam, herr

Färgförändring

Kurer, hårbottenmassage

Styling, håruppsättning

Bruduppsättning

ENGAGEMANG

Grand Hôtel

Stockholm Fashion Week

L’Oréal Professionnel

 

”Rebecca är en professionell och nytänkande frisör. Jag litar på henne till 100%. Hon är en varm och inlyssnande person som jag gärna återkommer till.”

Pia-Marie Wichman

 

 

Leave a Reply