Fylligare längre hår

Löshår används på många sätt, inte bara för att förlänga ditt hår. Med löshår kan du skapa en fylligare och mer lättstylad frisyr. Du kan fylla ut delar av ditt hår eller hela håret. För dig som vill göra en färgförändring utan att bleka eller färga ditt eget hår är detta en enkel och skonsam metod.

På Heléne Hagman Stockholm arbetar vi med löshår av en fantastisk kvalitet som känns naturligt. Löshåret sätts fast med ett tejpfäste som är branschens mest skonsamma och sliter minimalt på ditt eget hår. Fästena sätts om var sjätte vecka. Du sköter löshåret som ditt eget hår och kan locka, platta, föna och styla det.

Om du är utan hela håret sätter vi en hårdel högst upp. Den delen fungerar som en peruk (”postisch”) och kompletterar löshåret som fästs i nacken. För att fästa löshåret krävs att ditt eget hår är minst två centimeter långt.

Innan vi börjar din behandling gör vi en konsultation för att gå igenom färgval och dina önskemål. Vi går även igenom i detalj hur du sköter ditt nya hår och vilka produkter du bör undvika. En konsultation tar 30 minuter. Önskar du bara göra en konsultation, utan behandling, kostar den 750 kronor.

Priser
Utfyllnad delar av hår 300 kronor per slinga
Fylligare hår (bibehållen längd) från 2200 kronor
Hårförlängning från 5500 kronor

Boka här