Jag är oerhört glad och stolt över att presentera min studio. Välkommen till en oas mitt i Stockholm där vi skapar din unika stil genom frisyr, makeup och kläder. Tillsammans med några av Sveriges bästa stylister arbetar jag för att ge dig bästa tänkbara service med högsta krav på kvalitet och design.”

Heléne Hagman är en internationellt prisbelönt frisör och makeupartist med över 25 års erfarenhet. Parallellt med att driva en framgångsrik salong i Stockholm har Heléne arbetat med utbildning och inspiration kring frisyr, makeup och styling. Genom åren har hon medverkat i otaliga tidningsreportage kring den personliga stilen. Nu senast har hela Sverige kunnat inspireras av Heléne i ”Gör om mig” i SVTs program Go’kväll. Med viljestyrka och mod har hon tagit sig an utmanande uppdrag som utbildningar för L’Oreal Professional och Apotekets hela lansering av makeup.

Helénes nyfikenhet och passion har drivit henne att ständigt utveckla sitt kunnande, vilket har belönat henne med flera utmärkelser. Med klienter som nobelpristagare och gäster på kungabröllop har hennes hantverk kunnat beskådas av hela världen. Tack vare sin passion, nyfikenhet och genom att aldrig rubba på kvalitet, har hon blivit den framgångsrika och prisbelönta stylist hon är idag. Välkommen till Heléne Hagman Stockholm!

UTMÄRKELSER

Global Salong Business Award, kategori kundfilosofi och marknadsföring. 1a plats bland 1 700 nominerade salonger från hela världen, utsedd av en jury från UCLA (University of California Los Angeles). Invald i franska moderådet (Haute Coiffure Francaise), vice ordförande.

ENGAGEMANG

Min Stora Dag, ”Gör om mig”
tillsammans med Hedvig Andér, stylist.

Anorexi-center inspirationskurser
inom mode och trender, hår, styling och makeup.

Kvinnligt företagande
med Maud Olofsson.

Daniel Lugo

Daniel Lugo är en frisör född och uppvuxen i New York City. Daniel är utbildad inom både konst och skönhet i diverse städer såsom London, Milano och ”The Big Apple”. Daniel har här arbetat med många gästande internationella artister som Celine Dion, Pink och Sting.

Daniel har även haft möjligheten att arbeta med en lång lista med välkända personer såsom den bulgariska kungafamiljen inför Kung Carl XVI Gustavs 60-års födelsedagsfirande.

Daniel samarbetar med internationellt kända frisörer från hela världen för att erbjuda exklusiva tjänster för våra gäster.

Ni hittar mer information om Daniel här: http://www.dlugo.se/

 

Rufus Kellman

Efter studier i konst och filmvetenskap på Stockholms Universitet började Rufus jobba som stylistassistent i Paris för tidningar, reklamkampanjer, konsultuppdrag, visningar, tv-program och personlig styling till både artister och privatpersoner. 

“Jag älskar och tror på kläder och stil som ett verktyg för att förstärka och förändra bilden av det personliga uttrycket. Stil är en maktfaktor!” 

Rufus figurerar nu även som stylist i programmet Gör om mig på Svt Go´kväll

 

Linda Andersson

Med passion för kundens helhetensintryck och ett öga för detaljer får denna dalkulla dig att känna dig unik, omhändertagen och ditt bästa jag. Hennes nyfikenhet och vilja att ständigt utvecklas har tagit henne till huvudstaden och salong Helene Hagman Stockholm.

Linda har flerårig erfarenhet inom frisöryrket och skapar magi både med saxen och hennes unika känsla för färg, form och make up. Med varm hand sätter hon alltid kundens behov i centrum för att du ska får bästa möjliga upplevelse.

Hennes noggrannhet, kreativitet och kunskaper inom färg, form, klädstyling har tagit henne långt på flera nationella stylingtävlingar, bland annat ”Gör om mig”- tävlingen Makeover Competition. Linda har även ett brinnande intresse för brud- och hårstyling samt make-up, som tog henne utomlands där hon specialiserade inom området. 

Med utbildning inom frisöryrket och make up- artist erbjuder Linda samma höga kvalité i färg, klippning, makeup samt styling som sina medarbetare.

Välkommen att boka din frisörupplevelse hos Linda! 

LINDAS TJÄNSTER

 • Hår och makeup för fotograferingar
 • Makeup för vardag och fest
 • Makeup-kurser- online och fysiska träffar
 • Klippning dam, herr
 • Färgförändring
 • Kurer, hårbottenmassage
 • Styling, håruppsättning
 • Bruduppsättning

”Linda är jätteduktig på färg och form. Hon ser till helheten och gör sitt yttersta för att uppfylla mina förhoppningar. Kan absolut rekommendera henne!”

”Linda lyckas plocka fram mina bästa sidor när det gäller form och färg på håret. Hon ger mig tips som tex lite rouge och läppstift för att förbättra looken. Jag går alltid ut med den där wow-känslan när jag är klar. Bästa frisören jag gått till!”

Hulda Anderssson

Hulda Andersson är känd från ”Gör om mig” i tv, där hon tillsammans med en frisör hjälper en tittare att hitta en egen stil. ”Kläder och stil ska vara något lustfyllt och roligt, utan pekpinnar som hämmar kreativiteten”, säger hon.

Hulda älskar att jobba med färgstarka plagg och detta har blivit hennes signum. ”Men det viktigaste är att ta fram det bästa hos varje person”.  Med sitt positiva sätt hjälper Hulda till att hitta rätt kläder som fungerar bra i de miljöer du vistas i – allt för att underlätta vardagen.

”Jag älskar trender men väljer att ibland inte alls följa dem. Det är viktigare att fråga sig själv vad man verkligen” tycker om. Jag vill hjälpa personen att hitta en stil som känns rätt, personlig och bekväm”, säger hon.

Hulda har jobbat som stylist och modejournalist i 22 år. Hon har stylat många av Sveriges folkkäraste artister och skådespelare. På modeveckorna i Milano har hon rapporterat om de senaste trenderna. Hon har varit moderedaktör och modechef för magasinen Glamour, Chic, Mama och Året Runt. Hulda föreläser om styling, hur man hittar sin stil och klädsjälvförtroende.  

Hedvig Andér

Hedvig´s motto är ”Rätt färg är aldrig fel men fel form är förödande för den vackraste av färger”.

Alla kan vara välklädda och hitta sin stil utefter sina förutsättningar, det handlar varken om pengar eller figur utan att lära känna sin kropp och sig själv, se sin kropp och sin personlighet som en tillgång och utgå från den. Modets växlingar och snabba trender är absolut inte det primära för att hitta sin stil.

Hedvig ger dig handfasta råd hur du enkelt bygger upp en fungerande garderob för det liv du lever, både för ditt arbete och privatliv. Hon lär dig hur du hittar rätt passform, rätt färg och rätt stil för just dig.

Hedvig är utbildad kostymdesigner i USA (BFA Costume Deign) och har under många år arbetat som kostymdesigner inom film och teater. Hon har dessutom varit chef för Dramatens kostymateljé. 2015 fick hon utmärkelsen Årets stilmappie av tidningen M Magasin. Sedan 2000 har hon arbetat som stylist i programmet Go Kväll/Gör Om Mig för Svt. Hedvig driver varumärket Hedvig Stockholm tillsammans med sin kollega Maria Ahnström. Hon är flitigt anlitad som föredragshållare och som konsult i klädbutiker och hos optiker. 2014 gav hon ut boken ”Hitta Din stil med Hedvig”

Kom ihåg att – ”kläder är ett språk, det är det första man ser innan man hör någon tala” och, – det ska vara roligt att klä sig!

Fotograf:Peter Knutson

Rebecca Boström

Jordnära norrländska med passion för sunt hår och omsorg kring helhetsintryck. Rebecca har mångårig erfarenhet i yrket som frisör och har även utbildat andra frisörer och tävlat nationellt. Hon är också en duktig makeup-artist som håller make-up kurser, lägger makeup för fest, vardag och fotograferingar. Rebecca har arbetat med Heléne i många år och erbjuder samma höga klass i färg, klippning, makeup och styling.

Som kund hos Rebecca kommer du att hitta hem i ditt hår. Hennes specialitet är hårprodukter som är uppbyggande, ger glans och ett mer hållbart färgresultat. Med kurer och massage för hårbotten kan hon till och med rädda ett hår som är förstört. För bokning: info@helenehagman.com

REBECCAS TJÄNSTER

 • Klippning dam, herr
 • Färgförändring
 • Kurer, hårbottenmassage
 • Styling, håruppsättning
 • Bruduppsättning
 • Makeup för vardag och fest
 • Makeup-kurser
 • Hår och makeup för fotograferingar

Läs mer om Rebecca här: Rebecca Boström

 

 

[/vc_column_text][/vc_column]
[/vc_row]

Det jag uppskattar mest med Heléne är hennes noggrannhet och känsla för stil, vilket hon förmedlar
med stor entusiasm. Jag lämnar alltid salongen full av inspiration, med ett leende på läpparna och – förstås – otroligt snygg i håret!

Janett Broms

Working with the multitalented star Heléne Hagman is an honour for us at Lernberger Stafsing.

Patrik Lernberger & Mattias Stafsing

Jag har varit kund hos Heléne i 20 år. Genom åren har hon skapat kreativa och hållbara uppsättningar till
både bröllop och fest. Hon är en mästare med färg och skapar lättskötta vardagsfrisyrer som passar mig och min livsstil.

Janett Broms

Helene är världens bästa frisör och feelgood-coach. Man blir inte bara snygg i håret utan också glad i hela kroppen
när man varit och fått sig en makeover... Kan verkligen rekommendera ett besök här!

Katerina Janouch