Jag är oerhört glad och stolt över att presentera min studio. Välkommen till en oas mitt i Stockholm där vi skapar din unika stil genom frisyr, makeup och kläder. Tillsammans med några av Sveriges bästa stylister arbetar jag för att ge dig bästa tänkbara service med högsta krav på kvalitet och design.”

Heléne Hagman är en internationellt prisbelönt frisör och makeupartist med över 25 års erfarenhet. Parallellt med att driva en framgångsrik salong i Stockholm har Heléne arbetat med utbildning och inspiration kring frisyr, makeup och styling. Genom åren har hon medverkat i otaliga tidningsreportage kring den personliga stilen. Nu senast har hela Sverige kunnat inspireras av Heléne i ”Gör om mig” i SVTs program Go’kväll. Med viljestyrka och mod har hon tagit sig an utmanande uppdrag som utbildningar för L’Oreal Professional och Apotekets hela lansering av makeup.

Helénes nyfikenhet och passion har drivit henne att ständigt utveckla sitt kunnande, vilket har belönat henne med flera utmärkelser. Med klienter som nobelpristagare och gäster på kungabröllop har hennes hantverk kunnat beskådas av hela världen. Tack vare sin passion, nyfikenhet och genom att aldrig rubba på kvalitet, har hon blivit den framgångsrika och prisbelönta stylist hon är idag. Välkommen till Heléne Hagman Stockholm!

UTMÄRKELSER

Global Salong Business Award, kategori kundfilosofi och marknadsföring. 1a plats bland 1 700 nominerade salonger från hela världen, utsedd av en jury från UCLA (University of California Los Angeles). Invald i franska moderådet (Haute Coiffure Francaise), vice ordförande.

ENGAGEMANG

Min Stora Dag, ”Gör om mig”
tillsammans med Hedvig Andér, stylist.

Anorexi-center inspirationskurser
inom mode och trender, hår, styling och makeup.

Kvinnligt företagande
med Maud Olofsson.

Det jag uppskattar mest med Heléne är hennes noggrannhet och känsla för stil, vilket hon förmedlar
med stor entusiasm. Jag lämnar alltid salongen full av inspiration, med ett leende på läpparna och – förstås – otroligt snygg i håret!

Janett Broms

Working with the multitalented star Heléne Hagman is an honour for us at Lernberger Stafsing.

Patrik Lernberger & Mattias Stafsing

Jag har varit kund hos Heléne i 20 år. Genom åren har hon skapat kreativa och hållbara uppsättningar till
både bröllop och fest. Hon är en mästare med färg och skapar lättskötta vardagsfrisyrer som passar mig och min livsstil.

Janett Broms

Helene är världens bästa frisör och feelgood-coach. Man blir inte bara snygg i håret utan också glad i hela kroppen
när man varit och fått sig en makeover... Kan verkligen rekommendera ett besök här!

Katerina Janouch