Nyheter

Utökad service!

By UncategorizedNo Comments

Kära kunder,

Med anledning av osäkerheten och oron den senaste tiden har vi beslutat att utöka vår service till er.

Vi öppnar nu upp för tidsbokningar på lördagar och söndagar, liksom möjligheten att komma till oss från tidig morgon till kväll. Vi kommer att jobba i skift så att du kan komma till oss när det passar dig bäst. Vill du vara helt själv hos oss med en frisör, en stylist eller för makeup så går även det att ordna.

Boka gärna in dig för shopping i vår boutique, självklart utan kostnad.

Tillsammans fixar vi detta! Ta hand om varandra.

Vänliga hälsningar från oss på Heléne Hagman

I tidningen Allas ger Heléne sina bästa tips för tunnhåriga

By UncategorizedNo Comments

Frisörens fem bästa tips för tunnhåriga

 1. En bra frisör
  Hitta en bra frisör, för rätt händer kan verkligen göra underverk, och be om en ärlig bedömning: ”Hur tycker du att mitt hår verkar må? Vad kan jag göra åt det?” Våga också vara öppen för en stilförändring som passar dina nya förutsättningar bättre och håll inte fast vid samma frisyr som du har haft sedan du var 25.
 2. Gå gärna till vårdcentralen
  Gör några prover och uteslut att håravfallet handlar om en brist eller obalans, till exempel på järn eller sköldkörtelhormon. Tunnande hår är vanligt hos kvinnor med sköldkörtelproblem.
 3. Skydda tunt hår
  Om du har fått tunnare hår uppe på hjässan, så tänk på att det är extra viktigt att du skyddar dig med keps, hatt eller annan huvudbonad när du är ute i solen.
 4. Massera hårbotten varje dag
  Få igång blodcirkulationen i skalpen med massage, så att näring kan komma ut i hårstråna. Många produkter som ska stimulera hårväxten innehåller ämnen som ska få igång blodcirkulationen i skalpen, till exempel koffein, men det går alltså att också manuellt gnugga igång cirkulationen.
 5. Använd regelbundet hårinpackningar
  Både för hårstrånas och hårbottens skull. Ofta smörjer vi in oss i ansiktet, men glömmer helt bort att ta hand om huden under håret.

Läs gärna hela artikeln här: Experten berättar: Därför tappar vi håret