Makeup 

Här gör vi en professionell makeup på dig till fest eller vardags. Du får samtidigt personlig rådgivning om makeup och lämplig hudvård för just din hudtyp. I vår studio använder vi makeup-produkter som passar alla, även den mest känsliga. Du kan även köpa svensktillverkade hudvårdsprodukter från Lernberger Stafsing.

Du kan givetvis boka tid för att bli professionellt sminkad i samband med att du klipper dig. Du bokar då varje tjänst separat.

Att få en professionell makeup och hudvårdsrådgivning tar 60 minuter.

Pris 1 550 kr

Välkommen att boka tid för ditt finaste jag! Boka här.

Makeup-kurs och hudvård

Här guidar vi dig till hur du själv lägger en makeup steg för steg. Vi utgår från dina hudtoner och din personliga stil. Du får samtidigt personlig rådgivning om makeup-produkter och lämplig hudvård för just din hudtyp.

I vår studio använder vi makeup-produkter som passar alla, även den mest känsliga. Du kan även köpa svensktillverkade hudvårdsprodukter från Lernberger Stafsing.

Makeup-kurs och hudvårdsrådgivning tar 90 minuter.

Pris 2 550 kr

Välkommen att boka tid för ditt finaste jag! Boka här.

Ansiktsvax

Överläpp/haka 15 min

Pris: 250 kronor

Ögonbryn 10 min

Pris: 200 kronor

Boka här

 

Lernberger Stafsing hudvård

Hösten 2018 lanserade Lernberger Stafsing en spännande ny hudvårdsserie för kvinnor och män i alla åldrar och med alla slags hudtyper.

Serien består av ett fåtal produkter som kombineras efter dina behov och gör din dagliga skönhetsrutin smartare och enklare.

Produkterna innehåller höga halter av kraftfulla aktiva ingredienser som ger synliga och långvariga resultat utan onödiga tillsatser. De är fria från silikon, parabener och sulfat och är inte testade på djur.

makeup-make-up-artist-make-up

skincare.grupp