Uppgifter i kundregistret

På Helene Hagman Stockholm värnar vi om dig som kund och har alltid hanterat dina uppgifter i vårt kundregister på ett tryggt sätt. För att bli kund hos oss och utnyttja våra tjänster behöver du boka en tid. Det gör du via vår online-bokning här på hemsidan.

När du gör din bokning lagrar vi de uppgifter du ger oss:

· Namn
· E-post
· Telefon- eller mobilnummer
· Dina bokningar

Du kan alltid kontrollera dina uppgifter och uppdatera dem genom att logga in på hemsidan alternativt kontakta oss så gör vi det åt dig. Informationen lagras i kundregistret i maximalt fem år efter din senast tidsbokning, därefter raderas den.

Kundkvällar

Ibland arrangerar vi kundkvällar eller liknande aktiviteter. När du anmäler dig till ett av våra arrangemang behöver vi kunna hantera din bokning och betalning. Vi registrerar din bokning i kundregistret och faktureringsuppgifterna i vårt bokföringssystem. Vi behöver din e-postadress för att du ska kunna få bokningsbekräftelse och övrig information om arrangemanget.

De personuppgifter vi lagrar är:
• Namn
• Kontaktuppgifter
• Fakturerings- och betalningsinformation.

Dessa uppgifter sparar vi i fem år i kundregistret respektive bokföringssystemet enligt bokföringslagen.

Säkerhet och kontakt

Vi använder IT-system för att skydda tillgången till dina personuppgifter. Det är bara vi på Helene Hagman Stockholm som har tillgång till dem.

Vill du veta mer om vilka uppgifter vi behandlar om just dig eller om du vill att vi raderar dig ur vårt kundregister är du välkommen att kontakta oss på 0708 158 123 eller info@helenehagman.com.