Daniel Lugo

Daniel Lugo är en frisör född och uppvuxen i New York City. Daniel är utbildad inom både konst och skönhet i diverse städer såsom London, Milano och ”The Big Apple”. Daniel har här arbetat med många gästande internationella artister som Celine Dion, Pink och Sting.

Daniel har även haft möjligheten att arbeta med en lång lista med välkända personer såsom den bulgariska kungafamiljen inför Kung Carl XVI Gustavs 60-års födelsedagsfirande.

Daniel samarbetar med internationellt kända frisörer från hela världen för att erbjuda exklusiva tjänster för våra gäster.

Ni hittar mer information om Daniel här: http://www.dlugo.se/

Hulda Andersson

Hulda Andersson är känd från ”Gör om mig” i tv, där hon tillsammans med en frisör hjälper en tittare att hitta en egen stil. ”Kläder och stil ska vara något lustfyllt och roligt, utan pekpinnar som hämmar kreativiteten”, säger hon.

Hulda älskar att jobba med färgstarka plagg och detta har blivit hennes signum. ”Men det viktigaste är att ta fram det bästa hos varje person”.  Med sitt positiva sätt hjälper Hulda till att hitta rätt kläder som fungerar bra i de miljöer du vistas i – allt för att underlätta vardagen.

”Jag älskar trender men väljer att ibland inte alls följa dem. Det är viktigare att fråga sig själv vad man verkligen” tycker om. Jag vill hjälpa personen att hitta en stil som känns rätt, personlig och bekväm”, säger hon.

Hulda har jobbat som stylist och modejournalist i 22 år. Hon har stylat många av Sveriges folkkäraste artister och skådespelare. På modeveckorna i Milano har hon rapporterat om de senaste trenderna. Hon har varit moderedaktör och modechef för magasinen Glamour, Chic, Mama och Året Runt. Hulda föreläser om styling, hur man hittar sin stil och klädsjälvförtroende.  

62474610_2275376252683169_5086431624355119104_n

Hedvig Andér

Hedvig´s motto är ”Rätt färg är aldrig fel men fel form är förödande för den vackraste av färger”.

Alla kan vara välklädda och hitta sin stil utefter sina förutsättningar, det handlar varken om pengar eller figur utan att lära känna sin kropp och sig själv, se sin kropp och sin personlighet som en tillgång och utgå från den. Modets växlingar och snabba trender är absolut inte det primära för att hitta sin stil.

Hedvig ger dig handfasta råd hur du enkelt bygger upp en fungerande garderob för det liv du lever, både för ditt arbete och privatliv. Hon lär dig hur du hittar rätt passform, rätt färg och rätt stil för just dig.

Hedvig är utbildad kostymdesigner i USA (BFA Costume Deign) och har under många år arbetat som kostymdesigner inom film och teater. Hon har dessutom varit chef för Dramatens kostymateljé. 2015 fick hon utmärkelsen Årets stilmappie av tidningen M Magasin. Sedan 2000 har hon arbetat som stylist i programmet Go Kväll/Gör Om Mig för Svt. Hedvig driver varumärket Hedvig Stockholm tillsammans med sin kollega Maria Ahnström. Hon är flitigt anlitad som föredragshållare och som konsult i klädbutiker och hos optiker. 2014 gav hon ut boken ”Hitta Din stil med Hedvig”

Kom ihåg att – ”kläder är ett språk, det är det första man ser innan man hör någon tala” och, – det ska vara roligt att klä sig!

190117 Hedvig_12A1175

Fotograf:Peter Knutson

Rebecca Boström

Jordnära norrländska med passion för sunt hår och omsorg kring helhetsintryck. Rebecca har mångårig erfarenhet i yrket som frisör och har även utbildat andra frisörer och tävlat nationellt. Hon är också en duktig makeup-artist som håller make-up kurser, lägger makeup för fest, vardag och fotograferingar. Rebecca har arbetat med Heléne i många år och erbjuder samma höga klass i färg, klippning, makeup och styling.

Som kund hos Rebecca kommer du att hitta hem i ditt hår. Hennes specialitet är hårprodukter som är uppbyggande, ger glans och ett mer hållbart färgresultat. Med kurer och massage för hårbotten kan hon till och med rädda ett hår som är förstört. Bokning: info@helenehagman.com

REBECCAS TJÄNSTER

  • Klippning dam, herr
  • Färgförändring
  • Kurer, hårbottenmassage
  • Styling, håruppsättning
  • Bruduppsättning
  • Makeup för vardag och fest
  • Makeup-kurser
  • Hår och makeup för fotograferingar

Läs mer om Rebecca här: Rebecca Boström

R