top of page
hagmanlogo

GARDEROBSRENSNING

Med Hulda Andersson

kläder
kläder
hulda

Från 4 h. Hur lång tid det tar beror på storlek på garderob.


Hulda kommer hem till dig och går igenom din garderob, hjälper dig vad du kan rensa ut, sälja/skänka och vad som du vill ha kvar.

 

Tillsammans går ni igenom vilka nyckelplagg du behöver komplettera med för att ”låsa upp” garderoben och få den att fungera maximalt i din vardag. Hulda går igenom grundstenarna i den garderob du har idag (för och nackdelar).
Rensningen förutsätter att du är aktiv och provar och tar beslut. Hulda ger tips och råd under dagen om hur du kan utveckla din stil efter dina önskemål.


Innan den inbokade tiden vill Hulda prata med dig i telefon för att lättare i förväg kunna bilda sig en uppfattning om vad du vill ha hjälp med och hur din garderob ser ut.


För de kläder som ska rensas ut så kommer Hulda att ge tips om hur man kan sälja kläder via second hand-affärer eller via exempelvis Sellpy. Hulda kan också ta med sig de kläder du vill bli av med efter överenskommelse.


Om du inte vill att någon kommer hem till dig så går det utmärkt att du tar med kläder i en (eller fler) resväska/resväskor till showroom. Hulda går då igenom det i showroom och kan där direkt testa att styla med kläder som finns på plats från utvalda varumärken till försäljning.


Hulda kommer att ge tips och förslag med shoppinglänkar på plagg att klicka hem på nätet som kompletterar din garderob efter den avbokade tiden. Hon summerar det ni pratat om under dagen och ge styling och tips i mejlform efter ert möte.


Restid utanför StorStockholm debiteras.


Obs! Tyvärr är Hulda väldigt pälsdjursallergisk så har du hund eller katt så kan hon inte komma hem till dig utan allt måste då ske i showroom.

För att boka tid med Hulda ta kontakt med Heléne

bottom of page