top of page
hagmanlogo

STILRÅDGIVNING

HULDA ANDERSSON

hulda

Jag tycker att kläder och stil ska vara glädjefyllt, praktiskt, bekvämt, personligt och kreativt utan regler och ängslighet över vare sig ålder eller kroppsform. Det är faktiskt bara kläder och det är bara att ha! Jag vill hjälpa människor i olika åldrar att på olika sätt att hitta sin klädglädje, sin personliga stil och göra max av sig själva – idag!

För att boka tid med Hulda ta kontakt med Heléne

HEDVIG ANDÉR

hedvig

Hedvig´s motto är ”Rätt färg är aldrig fel men fel form är förödande för den vackraste av färger”.

Alla kan vara välklädda och hitta sin stil utefter sina förutsättningar, det handlar varken om pengar eller figur utan att lära känna sin kropp och sig själv, se sin kropp och sin personlighet som en tillgång och utgå från den. Modets växlingar och snabba trender är absolut inte det primära för att hitta sin stil.

För att boka tid med Hedvig ta kontakt med Heléne

RUFUS KELLMAN

rufus

Efter studier i konst och filmvetenskap på Stockholms Universitet började Rufus jobba som stylistassistent i Paris. Han hade uppdrag för tidningar, reklam, konsultuppdrag, modevisningar, tv-program, personlig styling till artister och privatpersoner. Rufus är en av de profilerade stylisterna i Go'kväll. Rufus älskar och tror på kläder och stil som ett verktyg för att förstärka och förändra bilden av det personliga uttrycket. Rufus tycker att stil är en maktfaktor.

För att boka tid med Rufus ta kontakt med Heléne

STYLING

3 timmar & 50 minuter

 

8500,00 kr

PERSONLIG STYLING

8 timmar

 

14000,00 kr

KORT STILRÅDGIVNING

90 minuter

 

2750,00 kr

bottom of page